Pagina's

zondag 5 mei 2013

Review: Sleek Rose Gold


Een blush die ik al een tijdje op mijn verlanglijstje had staan was de Sleek blush in Rose Gold. Ik heb deze blush nu een paar weken in mijn bezit dus tijd om een Review te schrijven ! 

De blush bevat 8 gram product en is verpakt in de bekende Sleek verpakking. Een mat zwarte verpakking met het logo en de naam van het product en wanneer je de blush opent zie je een spiegeltje. Ik vind de verpakking zelf erg mooi en het voelt goed en stevig aan.


Zoals je op de foto kan zien is Sleek Rose Gold een subtiele roze kleur met gouden shimmer. De blush geeft precies genoeg product af waardoor hij een prachtige kleur afgeeft op je huid. Ik vind de kleur echt prachtig door de gouden shimmer is dit product meer dan alleen een blush maar geeft ook het effect van een highliter.

Deze blush is mijn eerste Sleek product maar ik ben er zo tevreden over dat ik in de toekomst zeker meer Sleek producten ga aanschaffen. Sleek is helaas niet verkrijgbaar in Nederland en is alleen te verkrijgen via webshops. Ik heb die van mij besteld op: http://www.alicejo.com/ voor 5,50-,

1 opmerking: